Beograd

%

,

km/h

hPa

Услуга RT-PCR и СЕРОЛОШКА тестирања на присуство SARS-COV2

10. Jul 2020.

УСЛУГА ПЦР ТЕСТИРАЊА
Од 21.12.2020. године у Заводу за биоцидe и медицинску екологију биће могуће узорковања заказаних ИСКЉУЧИВО преко портала еУправа - еЗаказивање!
Више о електронском заказивању можете погледати директно на порталу еУправа - овде
Упутства за везивање плаћања услуга тестирања на присуство САРС-ЦоВ2 на лични захтев грађана - овде
Завод за биоцид и медицинску екологију, Београд, Требевићка 16 врши услуге РТ-ПЦР тестирања на присуство САРС-ЦоВ2 на лични захтев грађана од понедељка до суботе, у времену од 07,15 часова до 14,30 часова.
На сајту Републичког фонда за здравствено осигурање можете пронаћи упутства у вези плаћања услуга тестирања на присуство САРС-ЦоВ2 на лични захтев грађана - овде
Грађани приликом доласка у Завод за биоцид и медицинску екологију код себе морају имати доказ о извршеној уплати.
Резултати испитивања биће готови у року од 24 сата од тренутка узорковања. Када резултат буде готов, грађани ће добити СМС да је Извештај о испитивању послат на е-маил. Грађани могу да извештај о испитивању у ПДФ формату преузму и на порталу е-Здравље уписивањем података, ЛБО и број здравствених књижица.
Напомена: Број узорковања је ограничен. Препорука грађанима је да тачно у време у које су заказали термин. Моле се грађани непосредно пре узорковања оставе прецизне податке и да након добијања СМС обавезно погледају и „непожељну пошту“, нежељену пошту.
Од октобра 2020. могуће је еЗаказивање за ПЦР тестирање на лични захтев. Више о томе можете погледати на порталу еУправа - овде
УСЛУГА СЕРОЛОШКОГ ТЕСТИРАЊА НА ПРИСУСТВО АНТИТЕЛА КЛАСЕ ИгМ И ИгГ
Завод за биоциде и медицинску екологију, Београд, Требевићка 16 врши услуге серолошког тестирања на присуство антитела на САРС-ЦоВ2 (ЕЛИСА методом) на лични захтев грађана. Узимање крви за анализу врши се од понедеЉка до недеље, у времену од 07,15 часова до 10,00 часова. Услуга се мора унапред заказати телефонски или путем е-маила.
Грађани приликом доласка у Завод за биоциде и медицинску екологију код себе морају имати доказ о извршеној уплати. Цена услуге је 5.000 динара по класи антитела (ИгМ или ИгГ).
У наставку је модел уплатнице за услуге серолошког тестирања.